Om Oss

Företaget grundades 2007 som en enskild firma under namnet Krössmans Bleck och Plåt. 2011 tog vi beslutet att ändra vårt bolags form till aktiebolag eftersom det växte upp mer och mer. Nu mera heter vi KM Byggnads Plåt i Malmö AB fast många känner oss under namnet Krössman fortfarande. Vi levererar samma produkt fast under ett annat namn.

Vi arbetar starkt för att uppnå hög kvalité på våra tjänster och bemöter vara kunder med stort intresse och engagemang. Vårt ideal i vårt arbete är att ha mycket nöjda kunder för det tycker vi säljer bäst .Kunskap och erfarenhet är ett måste när det gäller byggnadsplåtslageri som är ett hantverk. Så som en skräddare syr en kostym så vill vi anpassa våra produkterer till just ert behov, smak samt utseende. Det finns inget som är standard för oss utan varje objekt har sin karaktär och kräver sina lösningar och det kommer vi alltid överens med kunden. Vi tar inga beslut utan vill vägleda kunden i att välja den bästa lösning.

Så känner ni för att anlita ett företag med stor engagemang, pålitlig, kunskap inom takarbete tveka inte att kontakta oss. Offert lämnar vi alltid gratis.